• Mansuroglu Mah. 288/4 Sokak No:16 Parkofis Kat:3 D:31 Bayraklı / İzmir
  • Destek : 0 216 545 90 78

Hizmetler

Hizmetler

Sürdürülebilirlik ve Enerji Yönetimi

Infor, kurumsal varlık yönetimi kavramını, sadece varlıklarınızı muhafaza etmenize ve ömürlerini uzatmanıza yardımcı olacak bir çözüm olmaktan çıkarıp aynı zamanda enerji tüketiminizi azaltarak maliyetleri de düşürmenize yardımcı olacak bir çözüm olarak yeniden tanımlamıştır.

Kurumsal şirketler, kurumsal varlık yönetimindeki geleneksel yaklaşımların artık yeterli olmadığının farkına varmaktadırlar. Ticari ve endüstriyel firma yöneticileri, hem yükselen enerji maliyetlerini hem de halk ve devletin CO2 ve çevre kirliliğine yol açan diğer zararlı maddelerin salınımı gibi çevresel konulara karşı artan hassasiyetini öngören kararlar almak zorunda olduklarının da farkındadırlar.

Infor, bu yeni piyasa mücadelesi ile karşı karşıya olan müşterilerine yardımcı olmak için varlık yönetimi ile enerji yönetimini bir araya getiren Infor EAM Enerji Verimliliği & Emisyon Yönetimi Versiyonu'nu (Infor EAM ASE) geliştirdi. Infor EAM ASE ile Infor, kurumsal varlık yönetimi kavramını, sadece varlıklarınızı muhafaza etmenize ve ömürlerini uzatmanıza yardımcı olacak bir çözüm olmaktan çıkarıp aynı zamanda enerji tüketiminizi azaltarak maliyetleri de düşürmenize yardımcı olacak bir çözüm olarak yeniden tanımlamıştır.

Infor EAM ASE, önleyici bakımı belirlemek, optimize etmek ve otomatikleştirmek için, demirbaşın performansını ve enerji kullanımını karşılaştırarak yenilikçi enerji yönetim kabiliyeti ile varolan kurumsal varlık yönetimi işlevselliğini birleştirmektedir. Infor EAM ASE ile enerji tüketiminizi azaltarak - ki bu da daha az CO2 salınımına sebep olunması demektir - çevresel sürdürülebilirliğe de katkıda bulunabilirsiniz. Infor EAM ASE'nin uygulanmasıyla şirketiniz finansal, operasyonel ve çevresel hedeflerine ulaşma yolunda büyük bir adım atmış olacaktır.